FONDURI EUROPENE

Sesiunile de deschidere a Fondurilor Europene 2016

  Solicită Consultanță GRATUITĂ!

  Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ.

  Toti antreprenorii sunt nerabdatori sa stie cand se vor deschide primele sesiuni de depunere a proiectelor cu finantare europeana din 2016, in cadrul PNDR.

  Pentru a avea timp ca acestia sa-si pregateasca proiectele de finantare, noul secretarul de stat in MADR, Sorin Radu, a anuntat perioada in care va fi dat startul.

  „Lucram la definitivarea calendarului, precum si la platforma online. Cel mai tarziu vom deschide primele sesiuni de depunere in luna martie”, a declarat Sorin Radu.

  De asemenea, Ministrul Agriculturii are in vedere o imbunatatire a Ghidurilor solicitantului pentru 2016, astfel incat fermierii sa poata intelege mult mai usor procedurile de accesare a fondurilor europene.

  In plus, MADR isi propune sa ofere fermierilor posibilitatea de a depune proiecte integrate. Astfel, in primavara lui 2016,  va fi posibila depunerea de proiecte integrate care sa combine operatiuni/investitii doar din cadrul sM 4.1, 4.1a si 6.4 (sM4.1 cu sM6.4, sM4.1a cu sM6.4, sM6.4 cu sM4.1 si sM6.4 cu sM4.1a).

  Prioritatile esentiale PAC, definite la nivelul UE, includ: locuri de munca, sustenabilitate, modernizare, inovare si calitate.

  SURSĂ: www.ideideafaceri.ro

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Programe Europene
  Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile despre programe.