FONDURI EUROPENE

Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Solicită Consultanță GRATUITĂ!

  Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ.

  Date cu caracter personal

  Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al parlamentului european si al consiliului din 27 aprilie 2016 – G.D.P.R. pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Regulamentului (UE) 2016/679 al parlamentului european si al consiliului din 27 aprilie 2016 – G.D.P.R. privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SAINT VIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in oras Avrig, str Horea, nr 26, judet Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J32/670/2011, CUI 28852665, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

  Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre programele de finantare FONDURI EUROPENE, care da utilizatorului acces la facilitati suplimentare si customizate ale serviciilor www.fond-euro.ro.

  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostiinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare.

  Refuzul dvs. determina neparticiparea la actiunile de informare organizate de SAINT VIA SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SAINT VIA SRL pentru scopurile mai sus mentionate.

  Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al parlamentului european si al consiliului din 27 aprilie 2016 – G.D.P.R., beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

  Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

  Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SAINT VIA SRL si ne puteti semala acest lucru la adresa site[at]fond-euro.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. www.fond-euro.ro se angajeaza sa nu trimita spam (e-mailuri informative pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

  Contact

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, ne puteți contacta la adresa office@fond-euro.ro sau puteți transmite o scrisoare la adresa: SAINT VIA SRL., oras Avrig, str Horea, nr 26, judet Sibiu, România.

  Programe Europene
  Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile despre programe.

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul transmiterii de informații noi.