FONDURI EUROPENE

25.000 DE EURO PENTRU DESCHIDEREA UNEI AFACERI CU FONDURI EUROPENE îN COMUNITĂȚILE DEFAVORIZATE

  Solicită Consultanță GRATUITĂ!

  Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ.

  Conform anuntului facut de Ministerul Fondurilor Europene, in perioada 25.11.2015 – 25.01.2016, institutia (prin Directia Generala Programe Capital Uman) primeste propuneri de proiecte pentru programul “Dezvoltarea Locala Integrata in comunitatile marginalizate rome” (AP 4/ PI 9.ii/ OS 4.1.) – a.

  Astfel, romanii din grupurile defavorizate de populatie, in special persoane de etnie roma sau cu dizabilitati, vor putea primi finantari de pana la 25.000 de euro pentru initierea unor afaceri, in cadrul unor proiecte europene.

  Pentru obtinerea de finantare puteti sa va inscrieti in perioada 25 noiembrie 2015 – 25 ianuarie 2016.antreprenor

  Cel putin 40% din banii mobilizati in proiect trebuie concentrati in zona ajutoarelor de minimis si a masurilor de ocupare a fortei de munca. Acordarea subventiilor  – inclusiv a sumelor de pana la 25.000 de euro pentru deschiderea afacerilor – se va face printr-o metodologie dezvoltata de organizatiile care deruleaza proiectele.

  Viitorii antreprenori nu vor avea acces la banii europeni in mod direct, ci prin intermediul unor organizatii non-guvernamentale si institutii publice care vor lua fondurile si vor derula proiecte europene.

  Asadar, aceste ONG-uri si institutii vor face demersurile birocratice la Ministerul Fondurilor Europene pentru a accesa banii europeni. Tot ele vor include apoi in proiecte persoanele defavorizate care urmeaza sa primeasca granturile de pana la 25.000 de euro pentru deschiderea afacerii.

   

  SURSĂ: http://ideideafaceri.manager.ro

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Programe Europene
  Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile despre programe.

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul transmiterii de informații noi.